Atac als titans - Edició col·leccionista

Norma Editorial

2 comics

Cartoné

Ongoing

  • 5.05 4 reviews
  • Catalan (Spain)
  • 167Have it

About this edition

A5

Plot

Un poble rodejat per tres muralles busca protegir-se d’uns enemics terribles: els titans. Durant un cert temps semblava que els titans, uns monstres gegantins amb una intel·ligència limitada, estaven controlats, però l’aparició del tità Colossal de més de 60 metres d’alçada els fa veure que l’extinció de la humanitat és una possibilitat. Serà suficient la voluntat dels nous cadets per esbrinar com acabar amb els titans? Quantes pèrdues humanes caldran per resoldre els misteris que envolten tot el seu món? No et pots perdre aquesta història!

More

Additional info

Authors

Hajime Isayama

What readers say

5,0

5 4

5 4/2/2024

Una molt bona edició pero part de Norma Editorial. A més d,una manera ben senzilla d,aprendre la lengua catalana.

5 1/27/2024

Edició en català bastant cuidada. En quant al dibuix i les puntuacions baixes que està rebent, si coneixeu l’obra sabreu que Isayama va evolucionant el dibuix amb el pas del temps, aspecte que només millora l’obra en la seva integritat. Un gran títol del manga modern.

5 3/18/2024

5 12/29/2023

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.