Un viatge gota a gota

Un viatge gota a gota

Got it!

Un viatge gota a gota

Rústica 184 pp

4.34.33 reviews

Additional info

Catalan (Spain) · 

About this edition

17x23 cm, color, PVP 22€

Plot

És un dia qualsevol al bosc. A la consulta de la infermera Engràcia, un talp amb safata de metall i xeringa, cada pacient espera el seu torn, quan hi irromp un caçador de gallet fàcil. Per casualitat i sort, una de les bales que anava de dret al pit d'un llop és desviada pel penjador del sèrum que està rebent en vena un conillet. Com que el codi dels llops és clar com l'aigua (un llop ha de protegir i cuidar el qui una vegada li va salvar la vida), aquest últim s'emporta l'animalet i fugen junts bosc a través.

View more

Publication date

ISBN / Barcode

  • 978-8-418-90985-6

What readers say

4,3

4.3 3

has rated55/1/2023

Una delícia. He començat el còmic pensant que anava destinat a infants i no és ben bé així. Si més no, penso que no va adreçat als més menuts. Malgrat l’humor que destil·la la història, hi ha algun tram força dur. El dibuix i el to de la història m’han portat a ‘El malvado zorro feroz’, de Benjamin Renner. La Josephine Mark, però, hi afegeix aquí un tema, basat en la seva vivència personal, que fa més commovedora la relació entre els protagonistes, un conill malalt i el llop que decideix protegir-lo. Quina tendresa!

has rated41/20/2024

has rated48/1/2023

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.