El testament de Godofred de Bouillon

El testament de Godofred de Bouillon

Got it!

El testament de Godofred de Bouillon

Cartoné

5.053 reviews

Additional info

Catalan (Spain) · 

About this edition

Llom de tela, 31pp, bicolor.

Plot

Traducció d'Albert Jané.

View more

Publication date

This comic is on these lists


What readers say

5,0

5 3

has rated52/13/2023

Pot semblar un intent de barrejar "Gil Pupil·la" i "Jan i trencapins" però, és molt més que això. Deixa alguns caps per lligar, cosa que convida a la relectura i fa més interessant resoldre el misteri que planteja la història. Aquest còmic m'ha sorprès molt gratament i l'edició és excel·lent.

has rated51/29/2023

Una petita joia. En Freddy Lombard i els seus amics ens duran per una història graciosa i ben entretinguda, en la qual hauran de resoldre un misteri per trobar el tresor d'en Godofred de Bouillon, es mouran pel segle XI i el segle XX. Pur estil francobelga, amb un bon dibuix i bicolor (negre i vermell). L'edició és preciosa, cartoné amb llom de tela i bones dimensions (no m'agraden els còmics excessivament grans), l'única pega és que hi ha algunes faltes d'ortografia, però que en cap cas dificulten o molesten en la lectura.

has rated53/6/2019

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.