Nou elogi de la follia

Nou elogi de la follia

Got it!

Nou elogi de la follia

Cartoné 88 pp

0.000 reviews

Additional info

Catalan (Spain) · 

About this edition

26x16 cm PVP 20€

Plot

Vet aquí dos autors submergits en les profunditats de la salut mental: el primer, que ha patit en carn pròpia els desajustos que poden sorgir-ne, decideix dedicar-hi una obra; el segon, que n'està fent una altra, rep una carta misteriosa en referència al seu treball. Tots dos es reuniran amb un Virgili que s'ha posat la bata de psiquiatre i que els conduirà pels subsols de diversos centres psiquiàtrics i per les consciències de diferents residents, que viuen realitats no gaire allunyades dels inferns dantescos.

L’assaig gràfic que han creat Jose Valenzuela i Alfredo Borés és una obra rigorosa, vàlida com a ficció i com a eina terapèutica útil. Arrodoneixen l’obra una explicació sobre el procés de creació —decisions artístiques, documents consultats, converses amb tot tipus de professionals— i un pròleg de Núria Bendicho tan crític com colpidor.

View more

Publication date

ISBN / Barcode

  • 978-8-419-59022-0

This comic is on these lists


What readers say

There are no reviews

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.