Un os al Marroc

Un os al Marroc

Got it!

Un os al Marroc

Cartoné 120pp

4.54.52 reviews

Additional info

Valencian (Spain) · 

About this edition

19x26cm

Plot

Un os al Marroc és un diari interessant i divertit sobre com es crea un festival de música al Marroc. El relat en primera persona de Lluc Silvestre va molt més enllà: és un assaig amè sobre la música i la indústria musical, sobre la barreja sonora i cultural, i també és una reflexió necessària sobre els estereotips “nosaltres” i “els altres”. Tot això queda magistralment plasmat pels dibuixos de Mr. Ed, que converteixen Un os al Marroc en un desbordant calidoscopi gràfic.

- Paco Roca -

View more

Publication date

ISBN / Barcode

  • 978-8-412-37166-6

What readers say

4,5

4.5 2

has rated512/25/2022

Fascinant. El diari d’un gestor cultural ajudant a muntar el Visa for Music de Marroc? Una història que podia ser anodina es converteix, amb l’humor d’en Lluc Silvestre per a relatar la seva trepidant vivència al festival i, especialment, amb l’hipnòtic estil gràfic de Mr. Ed, en una lectura apassionant i en una sorpresa molt i molt agradable.

has rated411/26/2023

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.