Pequeños Cadáveres Envueltos en Plástico

Pequeños Cadáveres Envueltos en Plástico

Got it!

Pequeños Cadáveres Envueltos en Plástico

Rústica 164 pp

4.042 reviews

Additional info

Catalan (Spain) · 

About this edition

ByN

Plot

21còmics. 26 autors imminents. Això és el que trobareu a Pequeños cadáveres envueltos en plástico, una antologia historietística publicada per la llibreria Gotham Còmics amb motiu del seu 17è aniversari. Fantasia, humor, una oda a la infància, terror, superherois, autobiografia, mitologia, samurais… La clau és la diversitat de les seves propostes, tal com mostra el mateix índex il·lustrat per Joana Van Dasselaar i que interpreta de manera personal tots els tebeos inclosos.

Tenim també una secció de pin-ups de felicitació realitzats per autors consagrats de les Illes: Paco Díaz, Guillem March, Ata, Álex Fito, Bart Torres, Pere Joan i així fins a 34!

I com a final de festa, a la funda de plàstic on es ven l’antologia també trobareu un calendari per a l’any 2016 i un retallable adorable del propietari de Gotham Còmics. I un meravellós punt de llibre!

Els beneficis del còmic estan destinats de manera íntegra a Sander, un nin amb la malaltia de Morquio, contra la qual el lector lluita només pel fet de comprar el tom.

Els autors i autores són: Xisco Fuster, Toni Planissi, David Riera, Anna M. Vives, M.A. Garcias, Humboy, Jaume Albertí, Dejota González, Azahara Carreras, Rafael Llopis, Loreto Aroca, Elena Rodríguez, Carlos Riera, Felio Brenes, Enric Pujadas, Gonzalo Aeneas, Onofre Frau, Carles Jofre, Ihrlie Serra, Jaume Font Rosselló, Javier Ordax, Juanfran Mota, Toni Nievas, Paula Nievas, Javier Rado, Francesc Grimalt i Javier Crux.

View more

Authors

Publication date

This comic is on these lists


What readers say

4,0

4 2

has rated58/23/2020

has rated36/7/2020

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.