Els darrers dies de l'Imperi Mallorquí

Els darrers dies de l'Imperi Mallorquí

Got it!

Els darrers dies de l'Imperi Mallorquí

Rústica 120 pp

0.000 reviews

Additional info

Catalan (Spain) · 

Plot

Això era i no era, a l`illa de les matances i els foguerons, un dimonió que predicava: un botifarró per voltros i per mi una porcella. En aquell temps, quan els sants patrons gestionaven les quarterades i l`alegria, cremant els nostres recursos com a gats, hi va haver un home, patró sense capella, que un dia de poques feines es va posar a investigar. I el poble, panxacontent de tanta festa, li entaferrà de malnom s´AUDITOR. I audita auditaràs, es topà de nassos amb un patró disforjo acomodat dins una soll amb spa, camp de golf, i tota classe de luxes inclosos. I heu de creure i pensar i pensar i creure, que era el més toixarrut de Mallorca, aquest sant porqueret, patró dels animals banyuts i no banyuts.

–Sant Antoni, en tenc ses bosses plenes de corrupció. Jo venc a imposar justícia i austeritat!– li digué s´Auditor.

–Auditor, deixa´m fer! No me toquis sa butxaca, que tota sa meva ira i es meus dimonis assolaran aquesta terra!– li va enflocar Sant Antoni.

I del cel caigué porquim, i de les fonts brollaren herbes dolces, i els boscos es convertiren en foguerons, i dels solcs brotaren llonganisses. I no us volem fotre faves, si us deim que s´acosten els darrers dies de l´Imperi Mallorquí."

View more

Authors

Publication date


What readers say

There are no reviews

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.